Meidän tapaamiset on ollu mulle tosi hyödyllisiä. Oon saanut sulta valtavasti vinkkejä, tukea ja apua - suuri kiitos siitä! Kuten ei aiemminkaan, nytkään ikävä tunne ei onneksi jäänyt päälle, vaan nyt pikemminkin helpotus siitä että sain kerrottua sen, mitä halusin puhua. Nyt on kevyempi olo ja hyvä jatkaa päivää. Sama tunne on ollut aina aiemminkin meidän tapaamisten jälkeen.

Seksuaalisesti olen puhjennut kukkaan, uskallan nauttia ja antaa nautintoa häpeilemättä. Kiitos Satu ja ihanaa kesää. Oot SUPER!!!

Uskalsin puhua sellaisista asioista Sadun kanssa, mistä en ole ennen kenenkään kanssa puhunut. Satu osasi hienosti rohkaista puhumaan ja kysyi suoria kysymyksiä, jotka avasivat omaa tietoisuutta.

Satulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja upea kohtaamiskyky, sekä juuri oikea tyyli keskustella seksiin liittyvistä asioista: suoraan, faktapohjaisesti ja vapautuneesti. Olen suurenmoisen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta!​

Tämä matka oli elämäni yksi suurimmista oivalluksista. Osaan kuunnella omaa kehoani ihan erilailla. Lisäksi tiedän nyt, mistä pidän ja miksi olen jumittanut niin monta vuotta seksuaalisissa asioissa. Häpeä on ollut suuri ja sain sen rikottua Sadun lempeän ja rohkean ohjeistuksen myötä.

Oli turvallinen fiilis kertoa asioita. Olit kohtelias ja selkeä. Erityisen tärkeitä asioita, koska oli eka kerta, kun jollekin ulkopuoliselle noita kertoo.

Satu on ihanan rohkea, luotettava ja osaa kysyä juuri oikeita kysymyksiä. Oma tietoisuus kasvaa ja muutos mahdollistuu. Kiitos tuhannesti Satu elämäni parhaimmasta coachingista <3

Sait minusta irti enemmän vahvuuksia kuin psykoterapeuttini.

Kiitos näistä mukavista keskustelukerroista, jotka on vieneet mua tosi paljon eteenpäin ja lyhyessä ajassa.

Hän
Luvan nauttii antaa hän
Kertoo itsenäs riitäthän
Toivon sen vielä ymmärrän   

Lyhytterapia & seksuaalineuvonta

Sinulla on lupa nauttia elämästäsi ja seksuaalisuudestasi.
Etsi