Etsi

Uskalsin puhua sellaisista asioista Sadun kanssa, mistä en ole ennen kenenkään kanssa puhunut. Satu osasi hienosti rohkaista puhumaan ja kysyi suoria kysymyksiä, jotka avasivat omaa tietoisuutta.

— Asiakas

Satulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja upea kohtaamiskyky, sekä juuri oikea tyyli keskustella seksiin liittyvistä asioista: suoraan, faktapohjaisesti ja vapautuneesti. Olen suurenmoisen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta!​

— Asiakas

Tämä matka oli elämäni yksi suurimmista oivalluksista. Osaan kuunnella omaa kehoani ihan erilailla. Lisäksi tiedän nyt, mistä pidän ja miksi olen jumittanut niin monta vuotta seksuaalisissa asioissa. Häpeä on ollut suuri ja sain sen rikottua Sadun lempeän ja rohkean ohjeistuksen myötä.

— Asiakas

Oli turvallinen fiilis kertoa asioita. Olit kohtelias ja selkeä. Erityisen tärkeitä asioita, koska oli eka kerta, kun jollekin ulkopuoliselle noita kertoo.

— Asiakas

Satu on ihanan rohkea, luotettava ja osaa kysyä juuri oikeita kysymyksiä. Oma tietoisuus kasvaa ja muutos mahdollistuu. Kiitos tuhannesti Satu elämäni parhaimmasta coachingista <3

— Asiakas

Sait minusta irti enemmän vahvuuksia kuin psykoterapeuttini.

— Asiakas